Amager´s Urban

DK02349/2010. HD:A – AD:0. Index 131

( Hjalte von der Königsweise & Degn´s Dana )

Prøver: PH, P – FP – UHP – AK

Far til vores  G-kuld født d. 180515 

KAmager Urban

Stamtavle. Klik her

Urban er p.t. i patruljeklassen i Politihundeforeningen. Han arbejder med stor lyst og energi. Han er en naturlig halsgiver og sætter gode greb. Han er p.t. far til 11 kuld i DK og flere i norden. Flere af hans hvalpe er velfungerende tjenestehunde i politiet. Han er en meget attraktiv han. Han har en rigtig god stamtavle, hvori moderstammen over Degn´s Dana er forbedrende for racen i stort set alle retning.  Urbans far er Hjalte von der Königswiese, der er i vinderklassen, Politihundeforeningen.   Som det ses på billedet, er Urban en rigtig flot hund.

Yderligere har han højt højt HD index på hele 131. Det høje og stigende inddex skyldes, at 15 ud af 16 fotograferede hvalpe efter Urban har A hofter  og en enkelt hund har B hofter. Helt usædvanlig højt. På albuesiden  har 14 hunde 0 og 2 har 1 .  Imponerende .

Han er ud af et kuld, der har gjort det rigtig mt: Unni er i vinderklasssen i Politihundeforeningen, ligesom hun er avlskåret – Ulrik er i kriminalklassen i Politihundeforeningen – Unice er i patruljeklassen i Politihundeforeningen.