Toftegården Nero

( Chef von der Fasanerie & Bayogi Kira )

DK01845/2008   –  HD: A – AD: 2   Index: 104

Tjeneste hund – GR I og nedgravningshund

Nero har d. 06.02.2017 parret Lærkbo´s Jackie

Nero bid

Nero liggende

Godkendt som Politi tjenestehund i Danmark i 2009 med 109,2 points.

I den forudgående mentaltest, der blev afholdt, da hunden af 6,5 måned gammel viste Nero stort overskud i alle momenter med bl.a. følgende kommentar:  En venlig, omgængelig og meget driftig hund med høje tærskelværdier. En hund med et nervesystem, som er helt i balance.

Er de sidste 5 år mønstret i GR I – har i samme periode været “nedgravningshund” – Nero en kendetegnet ved en fantastisk søgekoncentration.

I sine unge dage med et yderst effektivt gr. C – forsvars arbejde. En hund der virkelig har vist sit værd. Har deltaget i Nordisk Mesterskab for politi patruljehunde, hvor han i 2012 blev nr. 3. Han fik af alle 3 dommere topkarakteren “10” og kåret til bedste hund i forsvars arbejdet.

På sundheds siden skyldes “2” i albuer 9 års arbejde som patruljehund – hunden ( HD og AD fotograferet i januar 2017 – 9 år gammel) er helt symptom fri på albuesiden.

Nero er helbror til Toftegården Nessi, der er stammor i Kennel Team Englund. hun har leveret 6 fremragende kuld med rigtig mange tjenestehund, 3 x DM vindere osv.

Stamtavle klik her

Nero 4

 nero 5