Gerry aus der Zigeunerkuhle 

SZ 2103052. . HD: A – AD:0. Tysk index 83 ( dansk index 109)

( Asko von der Lutter & Feline Aus Dem Wesen Zvinger )

Prøver: KL  1.  3 x BSP = 2xSG og 1 x G

Far til vores C-kuld, der er født d. 14.04.2012

avlshan

Stamtavle. Klik her. 

Ved mit møde med den næsten 10 år gamle hund var det naturligvis med en vis spænding. Godt nok havde hans ejer, Carmen König fortalt, at han var i super fin form. Jeg konstaterede, at Gerry bevægede sig kvikt og ubesværet (  som en 4-5 år gammel hund ) . Det på trods, at han har været med i ”gamet” i mange år.

Han blev 8 år gammel fuldstændig undersøgt og røntgenfotograferet på universitetshospitalet i Hannover. Her fandt man ham i  super form. Hofter, albuer og ryg var helt som de skulle være. Et stort kvalitetsstempel på sundhedssiden.

Han har den perfekte størrelse:  62,5 cm, 38 kg og tæt bygget.

I tomgangstid er han rolig og omgængelig, og udviser et 100 % sundt væsen med ro og overskud.

På træningspladsen er han ikke ”kedlig”. Han løber direkte og nådesløst til figuranten og bider vandvittig hårdt. I lydighed er han  energisk, opmærksom og førbar. Han har i flere aflagte prøver lavet mange mange points i A/lydighed.

Skønt Gerry er godt uddannet, er det aldrig er blevet til top resultater. Derfor er han nok ”overset”, hvilket efter min mening er en  stor skam. Hans stamtavle fejler bestemt ikke noget.   Gerry´s far er, Asko von der Lutter:  WUSV  verdensmester fra 2000, hvor han lavede 98 i A og B og 96 i C.  Gerry´s mor:  Feline aus dem Wesen Zvinger over : Youchy von der Döllenweice, Troll og Fero.

Asko von der Lutter var fra 1998 – 2001 far til 7 kuld i DK.  I Tyskland er han far til mere en 800 hvalpe. Overvejende del af hans afkom har A eller B hofter. En af de helt “store drenge” i nyere tids schæferhunde opdræt !!

Gerrys ro og overskud vil passe fortrinligt til mange af brugshundesportens tæver.

Det er med store forventninger, at vi nu kan se afkom efter Gerry i DK.   ( Parret med Toftegården Nessi d. 130212)